MCDONALD'S HILVERSUM CENTRUM

MCDONALD'S HILVERSUM CENTRUM McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Hilversum Centrum. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 17:34 Alles was koud. Vieze slappe frietjes, er miste een fanta, 3 frietsaus en er zaten geen rietjes bij... kortom; nooit meer! En daar betaal jd dsn meer dan 40 euro voor! Echt belachelijk!
19 mei 2022 om 21:02 After waiting for more than an hour, I didn’t receive what I’ve ordered
19 mei 2022 om 18:29 Ik had een veggie mcchicken menu besteld. Kreeg een dubbele rundvlees burger, ik eet geen vlees. Helemaal top, not. Op de bon stond wel veggie mcchicken. Patat was ook koud. Alleen de cola is goed gegaan.
19 mei 2022 om 16:45 Bestelling ontvangen alleen was wel lauwwarm en drink was een niet meer te drinken veel te veel ijsblokjes waardoor je alleen eerst slok nog frisdrank proef daarna water.
18 mei 2022 om 22:20 Moest een uur wachten vervolgens belde ik naar de zaak en die gaf aan dat mijn bestelling helemaal niet is door gekomen en ze niks voor me gingen doen en ik zelf thuisbezorgd moest proberen te bereiken. (Ik had al betaald) thuisbezorgd heeft t opgel
14 mei 2022 om 20:26 Slappe niet gare patat, geen frietsaus maar wel voor betaald, geen rietjes... Als je arbeidsongeschiktheid bent kun je altijd nog bij McDonald's werken! Bezorging prima, want tja, die werken niet voor McDonald's.
14 mei 2022 om 19:05 Voor het eerst klopte de hele bestelling (op de rietjes na dan)
14 mei 2022 om 8:16 Zwaar teleurgesteld! Er zaten allemaal bruine stukjes in mijn visburger. Het zag er niet heerlijk uit en de bezorger zijn geen gedag terug.
11 mei 2022 om 19:28 Het was warm en lekker!
10 mei 2022 om 22:36 Erg lekker, en was dit keer snel bezorgd
9 mei 2022 om 22:00 De bezorging ging mis. De helft kwam aan en de andere helft kon volgens Thuisbezorgd daarna niet mee nabezorgd worden. Wat den gedoe!
8 mei 2022 om 15:32 Als je 5 minuten van de mac vandaan woont en door omstandigheden niet kan afhalen en je besteld verwacht je toch dat je niet lang hoeft te wachten het duurde 75 minuten eten was koud bestelling klopte niet altijd gaat er wel iets mis nooit meer