MCDONALD'S HILVERSUM CENTRUM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Hilversum Centrum. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 19:43 Eten was gewoon echt koud, doen we nooit meer
30 sep 2022 om 15:34 Ondanks ruim 2,5 uur vantevoren besteld en gevraagd om een tijdslevering van 13:00 uur. Uiteindelijk geleverd rond 13:25 uur. Pauze voorbij, geen eten!
29 sep 2022 om 19:52 We hebben de verkeerde bestelling gehad. Op het bonnetje stond alles goed, maar de inhoud van de zakken was dus niet kloppend.
29 sep 2022 om 19:42 Nooit meer. Er ontbrak een hele menu en een verkeerd happy meal. Via mail contact proberen op te nemen met thuisbezorgd, geen gehoor Vervolgens mc donalds in hilversum gebeld Uiteindelijk zelf daar opgehaald. Laatste keer dit
28 sep 2022 om 15:52 Het eten lekker en de bezorging was snel, alleen de tijd tussen bestellen en bezorgen duurde 1,5 uur terwijl ik aan had geklikt dat ik het binnen een uur wilde hebben
28 sep 2022 om 7:23 Slecht!! Er ontbrak een hoop wat we besteld hadden thuisbezorgd en de mac namen niet op telefonisch
27 sep 2022 om 18:11 De patat was ijskoud en de helft van mijn cola was leeg.
26 sep 2022 om 23:08 Great speed, great service
25 sep 2022 om 20:13 Mijn chees burgers waren gewoon koud als ijs alsof ze buiten hebben gelegen in de regen heb het ook niet opgegeten Ik zou graag mijn geld terug willen
25 sep 2022 om 16:04 Miste een deel van de bestelling
24 sep 2022 om 18:39 Als je de saus vergeet in te pakken ben je ook niet goed met je werk bezig. Controleer jezelf of laat je controleren. Check, dubbel Check. Maar de grootste tegenvaller was dat jullie de mckroket hebben veranderd in een vies ding.
23 sep 2022 om 20:40 Duurde een uur, frietjes slap en geen rietje bij de milkshake.