MCDONALD'S HILVERSUM CENTRUM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Hilversum Centrum. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:21 Was helaas allemaal koud friet koud burger koud en zat geen ijs meer in mijn drankje erg jammer de bezorgster was top !!! Maar helaas het eten viel tegen niet meer hier bestellen
18 jun 2024 om 23:35 Eten was warm, vers en bezorgtijd viel ook mee alleen deze keer weer half bakje frietjes gekregen. Ik snap niet hoe moeilijk het kan zijn om een bakje fatsoenlijk te vullen. Je betaald er al meer dan 5 euro voor. Dus dat is echt niet in verhouding.
15 jun 2024 om 21:17 Verkeerde bestelling gekregen (niet de eerste keer). Ook vaak incompleet, regelmatig missen sausjes, cookies of andere dingen. Deze keer wel via klantenservice snel geld terug gekregen, dus die klantenservice was top.
15 jun 2024 om 20:09 Bezorging prima . Maar erg jammer dat het eten altijd koud is
10 jun 2024 om 21:43 Super snel en nog lekker warm mmmm
8 jun 2024 om 18:21 Beste, Wij hebben nooit de bestelling ontvangen! Terwijl de bezorger aangeeft dat het bezorgd is. Graag geld terug storten. Hoe asociaal is dit?!!
3 jun 2024 om 5:41 Het eten kwam lauw/koud aan. Bestelling incompleet. En ze zijn vervolgens niet bereikbaar.
2 jun 2024 om 16:30 Ik heb heel lang moeten wachten voordat mijn bestelling geleverd werd!!!ruim 1,5 uur later namelijk,onacceptabel!
2 jun 2024 om 14:09 One of the fried potatoes had hair on it and another one wasn't fried completely. Nevertheless, the Big Mac that I ordered was delicious.
1 jun 2024 om 7:29 Duuuuuur, en dan alles in 1zak proppen. Nee dit sloeg echt nergens op. Super vriendelijke bezorger!
26 mei 2024 om 22:10 Was erg lekker en snel bezorgd, maar vanwege de hoge prijzen voorlopig de laatste keer.
25 mei 2024 om 21:13 We miste onze sauzen, een rietje en onze kipnuggets. Meerdere keren gebelt maar werd niet opgenomen.